Timmerbedrijf Sondeijker Home Laminaat Projecten Prijzen Contact
© Timmerbedrijf Sondeijker

Beautifloor vinyl vloeren 

Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook eenvoudig te installeren en onderhouden is? Dan is een Beautifloor Vinyl vloer de perfecte keuze voor u. Door de krasbestendige toplaag bent u verzekerd van jarenlang woonplezier. Bij aankoop van een Beautifloor Vinyl vloer ontvangt u, afhankelijk van de toepassing, 10 tot 20 jaar garantie. Uw Beautifloor dealer kan u hier precies over informeren. 

Comfortabel 

Een vinyl vloer voelt plezierig aan uw voeten en is daardoor erg comfortabel. Door de PVC toplaag en onderlaag van kurk heeft Beautifloor een prettig loopgeluid. U kunt deze vloer ook zonder enig probleem op vloerverwarming installeren. Tezamen met het geluiddempende en warmteisolerende karakter verhoogt deze vloer het woongenot. Anti-allergisch De Beautifloor Vinyl vloeren zijn zeer geschikt voor mensen met een allergie. De vloeren zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. 

Anti-allergisch

De Beautifloor Vinyl vloeren zijn zeer geschikt voor mensen met een allergie. De vloeren zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. 

Onderhoud 

Door het vuilafstotende karakter is de vloer eenvoudig te onderhouden met een stofzuiger of door licht vochtig te reinigen. Hierdoor is de vloer niet alleen geschikt in woon-, slaapkamers en keukens, maar ook in winkels, kantoorruimten en zelfs restaurants.

Folder

Heeft u intresse in de liminaat vloeren van Beautifloor, neem dan contact op met Timmerbedrijf Sondeijker en vraag gerust voor een folder.
Laminaat